نشریه | ویژه نامه ماه رمضان

این گاه نامه از تولیدات بچه های هیئت عاشورائیان قائمشهر هست که در اندازه آ4 به صورت پشت و رو تهیه شده و در قالب بروشور آماده چاپ هست.

موضوعاتی که در این گاه نامه مطرح شده داستانی از امام حسن مجتبی(ع) و نامه شهید بیضایی به همسرش و جاوید الاثر حاج احمد متوسلیان و بخشی از پیام تاریخی امام خمینی در مورد قطعنامه 598.

با ذکر صلوات برای سلامتی امام زمان (عج)  می‌تونید در ادامه تصاویر رو دریافت کنید:





اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۱)

  • محمود خادمی
  • دستشون دردنکنه؛ خداقوت

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی
    ×

    🔴 اطلاعیه مهم؛ توقف موقت فعالیت فروش بسته های رسانه‌ای «مسجدنما»

    🔷 مخاطبان و همراهان عزیز «مسجدنما»

    با سلام و احترام،
    از آغاز راه «مسجدنما»، همواره تلاش کردیم بسته‌های فرهنگی باکیفیت و مفید، ویژه شما خوبان تولید و عرضه کنیم. افتخار همراهی شما برای ما انگیزه‌بخش و سرمایه‌ای ارزشمند بود که هیچ‌وقت آن را فراموش نخواهیم کرد.

    متأسفانه در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به افزایش هزینه‌ها، ادامه این مسیر برای ما بسیار دشوار شده است و دخل و خرج فعالیت‌هایمان با هم همخوانی ندارد. به همین دلیل، ناچاریم به طور موقت فعالیت فروش بسته های رسانه ای «مسجدنما» را متوقف کنیم تا اگر شرایط بهتری حاصل شد، باز هم در خدمت شما باشیم.

    از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما صمیمانه سپاسگزاریم. ان‌شاءالله با رفع مشکلات اقتصادی و فراهم شدن شرایط بهتر، دوباره در کنارتان خواهیم بود و با انرژی بیشتر بازمی‌گردیم.

    تا آن روز، ما را دعا کنید و خاطرات زیبای این مسیر را با خودتان نگه دارید.

    با احترام
    تیم فروش و سایت مسجدنما