حکایت خوبان ۲۴۸ | وقتی برای مطالع

وقتی برای مطالعه

ایشان همیشه اوقات مشخصی را برای مطالعه داشتند و هر مشکلی که پیش می‌آمد و هر گرفتاری که بود، آن ساعات را باید صرف مطالعه می‌کردند و این برنامه را تغییر نمی‌دادند. یادم هست در روزهایی که اوج مسائل و درگیری‌های انقلاب بود، ایشان باز هم از تحقیق و مطالعه غافل نمی‌شدند.

منبع: ماهنامه شاهد یاران، ص 21، به نقل از تارنمای نوید شاهد

راوی: مهندس محمدصادق مفتح

آیت‌الله شهید دکتر محمد مفتح

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
×

🔴 اطلاعیه مهم؛ توقف موقت فعالیت فروش بسته های رسانه‌ای «مسجدنما»

🔷 مخاطبان و همراهان عزیز «مسجدنما»

با سلام و احترام،
از آغاز راه «مسجدنما»، همواره تلاش کردیم بسته‌های فرهنگی باکیفیت و مفید، ویژه شما خوبان تولید و عرضه کنیم. افتخار همراهی شما برای ما انگیزه‌بخش و سرمایه‌ای ارزشمند بود که هیچ‌وقت آن را فراموش نخواهیم کرد.

متأسفانه در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به افزایش هزینه‌ها، ادامه این مسیر برای ما بسیار دشوار شده است و دخل و خرج فعالیت‌هایمان با هم همخوانی ندارد. به همین دلیل، ناچاریم به طور موقت فعالیت فروش بسته های رسانه ای «مسجدنما» را متوقف کنیم تا اگر شرایط بهتری حاصل شد، باز هم در خدمت شما باشیم.

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما صمیمانه سپاسگزاریم. ان‌شاءالله با رفع مشکلات اقتصادی و فراهم شدن شرایط بهتر، دوباره در کنارتان خواهیم بود و با انرژی بیشتر بازمی‌گردیم.

تا آن روز، ما را دعا کنید و خاطرات زیبای این مسیر را با خودتان نگه دارید.

با احترام
تیم فروش و سایت مسجدنما