ایام ویژه ۲۳۰ | روز مقاومت اسلامی

 روز مقاومت اسلامی

رژیم صهیونیستی که سرمست از پیروزی‌های خود در مقابل عرب‌ها بود، نقشه شوم دیگری داشت. هدف او این‌بار حمله به لبنان بود. اسرائیل با تکیه بر تانک مرکاوا و حمایت‌های فراوان امریکا و غرب، برای به دست آوردن پیروزی دیگری وارد میدان شده بود، اما دست تقدیر چیز دیگری را رقم زد. حزب‌الله با تکیه بر خدا و با حرکت‌های جهادی، تدبیر و تفکر و اطاعت از رهبرشان سید حسین نصرالله وارد کارزار شد. نتیجه غیرقابل‌انتظار بود! ارتشی که عرب‌ها را در 6 روز شکست داده بود، در مقابل حزب‌الله، 33 روز بیشتر دوام نیاورد. با این شکست، کمر اسرائیل خم شد، هیبت او و تسلیحاتش فروریخت و حزب‌الله قهرمان مسلمانان و جهان عرب شد. از آن روز، جبهه مقاومت روزبه‌روز قوی‌تر شد به‌طوری‌که در سال‌های بعد اسرائیل در جنگ 22 روزه مغلوب حماس شد.

23 مرداد، روز مقاومت اسلامی به مناسبت پیروزی حزب‌الله در جنگ 33 روزه

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
×

🔴 اطلاعیه مهم؛ توقف موقت فعالیت فروش بسته های رسانه‌ای «مسجدنما»

🔷 مخاطبان و همراهان عزیز «مسجدنما»

با سلام و احترام،
از آغاز راه «مسجدنما»، همواره تلاش کردیم بسته‌های فرهنگی باکیفیت و مفید، ویژه شما خوبان تولید و عرضه کنیم. افتخار همراهی شما برای ما انگیزه‌بخش و سرمایه‌ای ارزشمند بود که هیچ‌وقت آن را فراموش نخواهیم کرد.

متأسفانه در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به افزایش هزینه‌ها، ادامه این مسیر برای ما بسیار دشوار شده است و دخل و خرج فعالیت‌هایمان با هم همخوانی ندارد. به همین دلیل، ناچاریم به طور موقت فعالیت فروش بسته های رسانه ای «مسجدنما» را متوقف کنیم تا اگر شرایط بهتری حاصل شد، باز هم در خدمت شما باشیم.

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما صمیمانه سپاسگزاریم. ان‌شاءالله با رفع مشکلات اقتصادی و فراهم شدن شرایط بهتر، دوباره در کنارتان خواهیم بود و با انرژی بیشتر بازمی‌گردیم.

تا آن روز، ما را دعا کنید و خاطرات زیبای این مسیر را با خودتان نگه دارید.

با احترام
تیم فروش و سایت مسجدنما