قرآن کریم 27 | گناه‌کاران بی‌یاور


دریافت
حجم: 573 کیلوبایت

گناه‌کاران بی‌یاور

بعضی‌ها خیال می‌کنند که حق حتما باید با همه وجود بیاید جلوی آن‌ها تا آن‌ها بپذیرند و از عذاب در امان بمانند! برای همین هم هر چه می‌گویی مواظب زبان و چشمان و حجاب و هزاران رفتار و افکار دیگرت باش، اصلا جدی نمی‌گیرد. بهانه هم که بحمدالله کم نیست!

ریشه فکری‌اش هم این است که خیال می‌کند در اقوام گذشته این طوری بوده؛ یعنی اول پیامبر آمده، بعد مردم حرف او را نپذیرفتند تا در نهایت عذاب شدند. مثل همین طوفان که قوم حضرت نوح را نابود کرد.

غافل از این که قضیه برعکس است. مثلا در همین داستان نوح (علیه‌السلام)، مردم آن قدر گناه کردند تا مسحتق عذاب شدند. اما خدا از سر رحمت پیامبرش را فرستاد تا بلکه به خود آیند:

إِنَّا أَرْسَلْنا نُوحاً إِلى‏ قَوْمِهِ أَنْ أَنْذِرْ قَوْمَکَ مِنْ قَبْلِ أَنْ یَأْتِیَهُمْ عَذابٌ أَلیمٌ

ما نوح را به سوی قومش فرستادیم و گفتیم: «قوم خود را انذار کن پیش از آنکه عذاب دردناک به سراغشان آید!» (نوح، 1)

 

اما وقتی دیگر کسی نیامد، عذاب شدند. به خاطر چی؟ به خاطر خطاهایشان! و شاید به همین دلیل خداوند نفرین نوح (علیه‌السلام) را بعد از این که قومش گرفتار عذاب شدند، بیان می‌فرماید:

مِمَّا خَطیئاتِهِمْ أُغْرِقُوا فَأُدْخِلُوا ناراً فَلَمْ یَجِدُوا لَهُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ أَنْصاراً (25)

وَ قالَ نُوحٌ رَبِّ لا تَذَرْ عَلَى الْأَرْضِ مِنَ الْکافِرینَ دَیَّاراً (26)

سرانجام آنان به سبب گناهانشان در طوفان آب فرو برده شدند و بی‌درنگ به آتشی سوزان درآورده شدند، و جز خدا یاورانی برای خود نیافتند که آنان را از عذاب برهانند. (25) و نوح گفت: پروردگارا، احدی از کافران را بر روی زمین باقی مگذار. (نوح، 25 و 26)

حالا باز هم می‌توان گناه کرد به بهانه این که فرصت هست و هنوز عذاب نیامده است؟

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
×

🔴 اطلاعیه مهم؛ توقف موقت فعالیت فروش بسته های رسانه‌ای «مسجدنما»

🔷 مخاطبان و همراهان عزیز «مسجدنما»

با سلام و احترام،
از آغاز راه «مسجدنما»، همواره تلاش کردیم بسته‌های فرهنگی باکیفیت و مفید، ویژه شما خوبان تولید و عرضه کنیم. افتخار همراهی شما برای ما انگیزه‌بخش و سرمایه‌ای ارزشمند بود که هیچ‌وقت آن را فراموش نخواهیم کرد.

متأسفانه در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به افزایش هزینه‌ها، ادامه این مسیر برای ما بسیار دشوار شده است و دخل و خرج فعالیت‌هایمان با هم همخوانی ندارد. به همین دلیل، ناچاریم به طور موقت فعالیت فروش بسته های رسانه ای «مسجدنما» را متوقف کنیم تا اگر شرایط بهتری حاصل شد، باز هم در خدمت شما باشیم.

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما صمیمانه سپاسگزاریم. ان‌شاءالله با رفع مشکلات اقتصادی و فراهم شدن شرایط بهتر، دوباره در کنارتان خواهیم بود و با انرژی بیشتر بازمی‌گردیم.

تا آن روز، ما را دعا کنید و خاطرات زیبای این مسیر را با خودتان نگه دارید.

با احترام
تیم فروش و سایت مسجدنما