ایام ویژه ۱۹۱ | دزدی در روز روشن

دزدی در روز روشن

پس از تصرف سفارت آمریکا در ایران توسط دانشجویان خط امام، دولت ایران تصمیم گرفت ذخایر خود را از بانک‌های آمریکایی خارج کند. شیطان بزرگ که از این اقدام انقلابی دانشجویان به‌شدت عصبانی شده بود تمام ذخایر ارزی ایران در بانک خود را مسدود کرد. با بسته شدن حساب‏های بانکی ایران، فشارهای اقتصادی دولت آمریکا بر جمهوری اسلامی ایران، افزایش یافت. دولت ایران در سال بعد مذاکره‌ای با طرف آمریکایی کرد و آمریکایی‌های بازداشت‌شده را به آمریکا تحویل داد و قرار شد که پول‌های بلوکه‌شده، به ایران بازگردد اما آمریکایی‌ها بهانه آوردند و پول ما را پس ندادند! دولت ایران بارها برای بازپس‌گرفتن این ثروت ملی که ارزش آن در حدود 12 میلیارد دلار است به دادگاه‌های بین‌المللی شکایت کرده است اما آمریکا هر دفعه از بازپرداخت آن طفره رفته است.

24 آبان، مسدود کردن دارایی‏های ایران در خارج از کشور توسط دولت ایالات‌متحده آمریکا (1358 ش)

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
×

🔴 اطلاعیه مهم؛ توقف موقت فعالیت فروش بسته های رسانه‌ای «مسجدنما»

🔷 مخاطبان و همراهان عزیز «مسجدنما»

با سلام و احترام،
از آغاز راه «مسجدنما»، همواره تلاش کردیم بسته‌های فرهنگی باکیفیت و مفید، ویژه شما خوبان تولید و عرضه کنیم. افتخار همراهی شما برای ما انگیزه‌بخش و سرمایه‌ای ارزشمند بود که هیچ‌وقت آن را فراموش نخواهیم کرد.

متأسفانه در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به افزایش هزینه‌ها، ادامه این مسیر برای ما بسیار دشوار شده است و دخل و خرج فعالیت‌هایمان با هم همخوانی ندارد. به همین دلیل، ناچاریم به طور موقت فعالیت فروش بسته های رسانه ای «مسجدنما» را متوقف کنیم تا اگر شرایط بهتری حاصل شد، باز هم در خدمت شما باشیم.

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما صمیمانه سپاسگزاریم. ان‌شاءالله با رفع مشکلات اقتصادی و فراهم شدن شرایط بهتر، دوباره در کنارتان خواهیم بود و با انرژی بیشتر بازمی‌گردیم.

تا آن روز، ما را دعا کنید و خاطرات زیبای این مسیر را با خودتان نگه دارید.

با احترام
تیم فروش و سایت مسجدنما