اقتصاد مقاومتی ۱۶۳ | آرایش زنانه زیر چرتکه

آرایش زنانه زیر چرتکه

اصلاً کار به جنبه اخلاقی و اجتماعی‌اش نداریم. چشمانمان را می‌بندیم و فرض میکنیم این همه آرایش رنگارنگ در خیابانها هیچ مشکلی برای اجتماع و خانوادههایمان ایجاد نمیکند. اما این خیلی بد است که زنان ایرانی دست به دست هم میدهند تا هر سال سه هزار میلیارد تومان ارز از کشور خارج شود که بیشترش هم از طریق قاچاق است.

بله متأسفانه مصرف این مواد در کشور به قدری بالاست که رتبه دوم جهانی را در این زمینه به دست آورده‌ایم. جالب‌ترش آن‌جاست که بسیاری از این مواد چون از رنگ و مواد شیمیایی تشکیل شده‌اند، برای سلامتی انسان مضر هستند. حالا به همه این مشکلات، هزینه‌های مسائل اجتماعی این کار را هم اضافه کنید. کاش آماری از میزان کاهش ساعت کاری جوانان بر اثر چشم‌چرانی در خیابان و یا هزینه‌های مشکلاتی که برای خانواده‌ها پیش ‌می‌آید هم وجود داشت. آن‌وقت شاید غیرت زنان ایرانی کمی به جوش می‌آمد.

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
×

🔴 اطلاعیه مهم؛ توقف موقت فعالیت فروش بسته های رسانه‌ای «مسجدنما»

🔷 مخاطبان و همراهان عزیز «مسجدنما»

با سلام و احترام،
از آغاز راه «مسجدنما»، همواره تلاش کردیم بسته‌های فرهنگی باکیفیت و مفید، ویژه شما خوبان تولید و عرضه کنیم. افتخار همراهی شما برای ما انگیزه‌بخش و سرمایه‌ای ارزشمند بود که هیچ‌وقت آن را فراموش نخواهیم کرد.

متأسفانه در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به افزایش هزینه‌ها، ادامه این مسیر برای ما بسیار دشوار شده است و دخل و خرج فعالیت‌هایمان با هم همخوانی ندارد. به همین دلیل، ناچاریم به طور موقت فعالیت فروش بسته های رسانه ای «مسجدنما» را متوقف کنیم تا اگر شرایط بهتری حاصل شد، باز هم در خدمت شما باشیم.

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما صمیمانه سپاسگزاریم. ان‌شاءالله با رفع مشکلات اقتصادی و فراهم شدن شرایط بهتر، دوباره در کنارتان خواهیم بود و با انرژی بیشتر بازمی‌گردیم.

تا آن روز، ما را دعا کنید و خاطرات زیبای این مسیر را با خودتان نگه دارید.

با احترام
تیم فروش و سایت مسجدنما