بوعلیسینا، شانزده بیماری مهلک را به مصرف گوشت گاو و گوساله مرتبط میداند که اولین آن سرطان و دوم مالیخولیا (معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر (هموروئید) است. گوشت گاو به شدت سودازاست و موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد. برعکس گوشت گوسفند که طبع گرم و تر دارد و در روایات هم بر آن تأکید زیادی شده است.
اما اینها چه ربطی به اقتصاد مقاومتی دارند؟ ربطش آن است که کشور ما سالانه 1100 میلیارد تومان گوشت گاو وارد میکند در حالی که ما گوشت گوسفند را صادر میکنیم. حالا فرض کنید مردم ما به جای استفاده از گوشت گاو، از گوشت گوسفندی استفاده کنند. آن وقت با خارج نشدن این میزان ارز از کشور، علاوه بر رونق دامداری، بیش از 28 هزار شغل پایدار برای جوانان ایرانی ایجاد میشود. ضمن آنکه در دراز مدت باعث کاهش هزینههای درمانی کشور میشود.
نظرات (۰)