کتاب خوب 103 | مسجد فقط برای نماز نیست!

مسجد فقط برای نماز نیست!

 

«تاریخ شفاهی مسجد جلیلی»

نویسنده: پروین قدسی‌زاد، ناشر: مرکز اسناد انقلاب اسلامی، 184 صفحه، قطع رقعی، چاپ اول: 1383.

اوایل دهه 40 بود که امامت مسجد تازه‌تأسیس «جلیلی» در محله اقلیت‌های نامسلمان تهران به محمدرضا مهدوی کنی (همو که بعدها رئیس مجلس خبرگان شد) رسید. آن اوایل گاهی تنهایی (یا با انگشت‌شمار نمازگزار از کاسبان محل) نماز می‌خواند. اما به تدریج کارش آن‌قدر گرفت که پایگاه اصلی جوانان و دانشجویان از دورترین نقاط شهر شد. مسجد جلیلی هم پایگاه فعالیت‌های سیاسی و انقلابی شد و هم مرکز خدمات آموزشی (درسی) و فرهنگی. هم به دین مردم توجه کرد و هم به دنیای مردم. از کمک به بیماران تا کارهای خیریه همه با محوریت مسجد انجام می‌‌شد.

 

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
×

🔴 اطلاعیه مهم؛ توقف موقت فعالیت فروش بسته های رسانه‌ای «مسجدنما»

🔷 مخاطبان و همراهان عزیز «مسجدنما»

با سلام و احترام،
از آغاز راه «مسجدنما»، همواره تلاش کردیم بسته‌های فرهنگی باکیفیت و مفید، ویژه شما خوبان تولید و عرضه کنیم. افتخار همراهی شما برای ما انگیزه‌بخش و سرمایه‌ای ارزشمند بود که هیچ‌وقت آن را فراموش نخواهیم کرد.

متأسفانه در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به افزایش هزینه‌ها، ادامه این مسیر برای ما بسیار دشوار شده است و دخل و خرج فعالیت‌هایمان با هم همخوانی ندارد. به همین دلیل، ناچاریم به طور موقت فعالیت فروش بسته های رسانه ای «مسجدنما» را متوقف کنیم تا اگر شرایط بهتری حاصل شد، باز هم در خدمت شما باشیم.

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما صمیمانه سپاسگزاریم. ان‌شاءالله با رفع مشکلات اقتصادی و فراهم شدن شرایط بهتر، دوباره در کنارتان خواهیم بود و با انرژی بیشتر بازمی‌گردیم.

تا آن روز، ما را دعا کنید و خاطرات زیبای این مسیر را با خودتان نگه دارید.

با احترام
تیم فروش و سایت مسجدنما