شهدا 92 | تشکیلات عزالدین قسام

تشکیلات عزالدین قسام

 

هنگامی‌که این گروه جهادی تشکیل شد، به یگان‌های مختلف تقسیم گردید. هر یگان، مأموریتی خاص داشت. این یگان‌ها عبارت‌اند بودند از: یگان خرید اسلحه، یگان جمع‌آوری اطلاعات و نظارت بر تحرکات نیروهای انگلیسی و یهودی، یگان آموزش نظامی، یگان تبلیغ در مساجد و جلسات آموزشی که مهم‌ترین کار آن دعوت به جهاد بود، یگان فعالیت‌های مردمی و ارتباطات سیاسی، یگان جمع‌آوری اموال، اعضا و یاران و یگان حمایت از خانواده‌های شهدا و بازداشت‌شدگان.

 

شهادت شیخ عزالدین قسام، آتش مبارزه علیه استعمار انگلیس را طی سال‌های 1936 تا 1939 شعله‌ور ساخت؛ استعماری که در آن زمان نقش بزرگی در تسهیل روند مهاجرت یهودیان جهان به فلسطین داشت.

 

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
×

🔴 اطلاعیه مهم؛ توقف موقت فعالیت فروش بسته های رسانه‌ای «مسجدنما»

🔷 مخاطبان و همراهان عزیز «مسجدنما»

با سلام و احترام،
از آغاز راه «مسجدنما»، همواره تلاش کردیم بسته‌های فرهنگی باکیفیت و مفید، ویژه شما خوبان تولید و عرضه کنیم. افتخار همراهی شما برای ما انگیزه‌بخش و سرمایه‌ای ارزشمند بود که هیچ‌وقت آن را فراموش نخواهیم کرد.

متأسفانه در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به افزایش هزینه‌ها، ادامه این مسیر برای ما بسیار دشوار شده است و دخل و خرج فعالیت‌هایمان با هم همخوانی ندارد. به همین دلیل، ناچاریم به طور موقت فعالیت فروش بسته های رسانه ای «مسجدنما» را متوقف کنیم تا اگر شرایط بهتری حاصل شد، باز هم در خدمت شما باشیم.

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما صمیمانه سپاسگزاریم. ان‌شاءالله با رفع مشکلات اقتصادی و فراهم شدن شرایط بهتر، دوباره در کنارتان خواهیم بود و با انرژی بیشتر بازمی‌گردیم.

تا آن روز، ما را دعا کنید و خاطرات زیبای این مسیر را با خودتان نگه دارید.

با احترام
تیم فروش و سایت مسجدنما