ایام ویژه 43 | در جستجوی حکومت اسلامی

دریافت
حجم: 506 کیلوبایت

در جستجوی حکومت اسلامی

22 دی 1284 مظفرالدین شاه قاجار، فرمان تأسیس عدالت‌خانه را صادر کرد. از ضعف و ترس شاهان (به ویژه قاجار و پهلوی) در مقابل بیگانگان که بگذریم، بی‌کفایتی و ظلم آنان به مردم و تجار داخل کشور قابل گذشتن نیست. فضا طوری شد که مردم به رهبری روحانیت به پا خواستند و عدالت را خواستند. هرچند ابهامات و اشکالات زیادی در نهضتی که مشروطه نامیده شد، وجود دارد، اما شعار عدالت‌خواهی، فراتر از یک توصیه اخلاقی مورد توجه قرار گرفت؛ آن‌هم عدالت‌خواهی در زمینه مسائل حکومتی. جالب است که در جستجوی یک خانه، بنیاد و نهاد قدرتمندی برای تأمین عدالت بودند؛ خانه‌ای که در برابر ظلم حکومت بتواند اجرای عدالت بکند. مهم‌تر از همه این‌که در پی قوانین اسلامی بودند.

خواسته‌های آنان را که درست می‌بینیم، باید بگوییم لعنت بر انگلیس که چه هنرمندانه توانست انقلاب اسلامی را سال‌ها به عقب بیندازد!

22 دی- سالروز صدور فرمان تأسیس عدالت‌خانه توسط مظفرالدین شاه قاجار (1284 ش)

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
×

🔴 اطلاعیه مهم؛ توقف موقت فعالیت فروش بسته های رسانه‌ای «مسجدنما»

🔷 مخاطبان و همراهان عزیز «مسجدنما»

با سلام و احترام،
از آغاز راه «مسجدنما»، همواره تلاش کردیم بسته‌های فرهنگی باکیفیت و مفید، ویژه شما خوبان تولید و عرضه کنیم. افتخار همراهی شما برای ما انگیزه‌بخش و سرمایه‌ای ارزشمند بود که هیچ‌وقت آن را فراموش نخواهیم کرد.

متأسفانه در شرایط اقتصادی کنونی و با توجه به افزایش هزینه‌ها، ادامه این مسیر برای ما بسیار دشوار شده است و دخل و خرج فعالیت‌هایمان با هم همخوانی ندارد. به همین دلیل، ناچاریم به طور موقت فعالیت فروش بسته های رسانه ای «مسجدنما» را متوقف کنیم تا اگر شرایط بهتری حاصل شد، باز هم در خدمت شما باشیم.

از همراهی، حمایت و اعتماد همیشگی شما صمیمانه سپاسگزاریم. ان‌شاءالله با رفع مشکلات اقتصادی و فراهم شدن شرایط بهتر، دوباره در کنارتان خواهیم بود و با انرژی بیشتر بازمی‌گردیم.

تا آن روز، ما را دعا کنید و خاطرات زیبای این مسیر را با خودتان نگه دارید.

با احترام
تیم فروش و سایت مسجدنما